Детаљи туче на аутопуту: Након незгоде претукли тројицу па разбили ауто

04.11.2019. 11:12
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Три особе ухапшене су због сумње да су учествовале у јучерашњој тучи на аутопуту Бањалука-Градишка.

Како се наводи у саопштењу ПУ Градишка, ухапшени су С.И. и Д.Ч.из Градишке, те Д.П. из Бањалуке, због постојања сумње да су починили кривична дјела "Тешка тјелесна повреда", "Тјелесна повреда" и "Оштећење и одузимање туђе ствари".

Наиме, Полицијској управи Градишка, јуче око 16.25 сати, пријављено је да је на аутопуту Бањалука-Градишка, у мјесту Чатрња. дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране више особа.

-Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су утврдили да се на аутопуту Бањалука – Градишка, у мјесту Чатрња, град Градишка, догодила саобраћајна незгода са материјалном штетом у којој су учествовали Ж.Ч. из Бањалуке са путничким аутомобилом марке пасат и С.И. из Градишке са путничким аутомобилом марке форд фиеста. Предузимајући даље мјере и радње, те на основу прикупљених оперативних сазнања, полицијски службеници су утврдили да су након саобраћајне незгоде, лица С.И., Д.Ч. и Д.П. физички напала тројицу оштећених, нанијевши им тјелесне повреде, а након чега су оштетили и путнички аутомобил марке пасат- наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.

Увиђај су извршили су полицијски службеници Полицијске управе Градишка, а о свим околностима догађаја обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се ухапшени након испитивања отпусте на слободу, те да се у редовној процедури достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 59m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 30m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    10h 13m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    10h 5m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    2h 20m
    0