Дјечак Стефан Новаковић се вратио кући

24.09.2020. 22:29
0
ИЗВОР: Катера

Дјечак Стефан Новаковић (2) из Источног Сарајева, који је оперисан у Турској, вратио се својој кући, саопштено је из групе за помоћ овом дјечаку на "Фејсбуку".

У групи се наводи да је период иза овог малишана био изузетно тежак, али и мјесеци који слиједе за њега ће сада бити прави изазов због онога што га очекује, као што су контроле у Турској и наставак лијечења у Републици Српској.

- Уз одлазак на контроле у Турску, очекује нас наставак лијечења у Републици Српској, гдје ће поред свих неопходних терапија, проћи физикалне и све друге третмане, како би оздравио, проходао и живио срећније и здравије дјетињство - наводи се у овој групи.

Из групе кажу да велику захвалност дугују Фонду солидарности "Душа дјеце" и директорици Јасминки Вучковић, јер упркос свим напорима, родитељи овог дјечака не би могли обезбједити довољно новца за операцију и третмане у Турској.

- Хвала од срца свим добрим, драгим и хуманим људима, који су помогли да Стефо дође до свих прегледа и терапија које су му неопходне, како до сада тако и убудуће - наводи се на "Фејсбук" групи за помоћ Стефану Новаковићу.

Стефан Новаковић је оперисан у Турској због ријетког неуролошког поремећаја - опсоклонус миоклонус, узрокованог тумором на кичменој мождини.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Стефан Новаковић борави на контролним прегледима у Турској Стефан Новаковић борави на контролним прегледима у Турској
Добре вијести за нашег великог борца Стефана Новаковића Добре вијести за нашег великог борца Стефана Новаковића
Хуманитарни број за Стефана остаје активан до краја септембра Хуманитарни број за Стефана остаје активан до краја септембра
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    19h 53m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    23h 32m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    18h 2m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    6h 43m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    1h 28m
    0