Дјечије позориште Републике Српске: Данас онлајн приказивање "Шумске чаролије"

06.04.2020. 12:09
0
ИЗВОР: СРНА

Дјечије позориште Републике Српске и ове седмице ће онлајн приказивати своје представе за најмлађе, а данас је на репертоару "Шумска чаролија".

У сриједу, 8. априла, биће приказана представа "Принцеза и змај", а у суботу, 11. априла, "Медвједић Тимотеј", најављено је из Дјечијег позоришта Републике Српске.

Представе ће бити емитоване на "Јутјуб" каналу Позоришта, са почетком у 18.00 часова.

Из Дјечијег позоришта Српске истакли су да је етичка и професионална обавеза националног театра да на сваки начин покуша да учествује у свим мјерама којима се друштво бори против пандемије вируса корона, те да на психолошкој равни буде партнер грађанима да превазиђу тјескобу, која је неминовна због 24-часовног боравка у њиховим домовима.

- Како су у нашем фокусу дјеца, јер се укупна ситуација неминовно одражава и на њихово расположење и енергију, настојимо да и ове недјеље буду уз мале екране, са својим глумцима и јунацима маштовитих прича и бајки - поручили су из Позоришта.

Према броју прегледа на свим интернет платформама Дјечијег позоришта Републике Српске, са задовољством су закључили да више хиљада родитеља и малишана на овај начин успијевају да корисно и активно проведу вријеме док су у кући.

Коментари 0
Повезане вијести
Представа „Несташко из Луткова“ вечерас на онлајн репертоару Дјечијег позоришта РС Представа „Несташко из Луткова“ вечерас на онлајн репертоару Дјечијег позоришта РС
Народно позориште Републике Српске наставља онлајн приказивање представа Народно позориште Републике Српске наставља онлајн приказивање представа
Наставак онлајн приказивања представа Наставак онлајн приказивања представа
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 17m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    11h 32m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    17h 23m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 50m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 42m
    0