Dječije pozorište Republike Srpske: Danas onlajn prikazivanje "Šumske čarolije"

06.04.2020. 12:09
0
IZVOR: SRNA

Dječije pozorište Republike Srpske i ove sedmice će onlajn prikazivati svoje predstave za najmlađe, a danas je na repertoaru "Šumska čarolija".

U srijedu, 8. aprila, biće prikazana predstava "Princeza i zmaj", a u subotu, 11. aprila, "Medvjedić Timotej", najavljeno je iz Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Predstave će biti emitovane na "Jutjub" kanalu Pozorišta, sa početkom u 18.00 časova.

Iz Dječijeg pozorišta Srpske istakli su da je etička i profesionalna obaveza nacionalnog teatra da na svaki način pokuša da učestvuje u svim mjerama kojima se društvo bori protiv pandemije virusa korona, te da na psihološkoj ravni bude partner građanima da prevaziđu tjeskobu, koja je neminovna zbog 24-časovnog boravka u njihovim domovima.

- Kako su u našem fokusu djeca, jer se ukupna situacija neminovno odražava i na njihovo raspoloženje i energiju, nastojimo da i ove nedjelje budu uz male ekrane, sa svojim glumcima i junacima maštovitih priča i bajki - poručili su iz Pozorišta.

Prema broju pregleda na svim internet platformama Dječijeg pozorišta Republike Srpske, sa zadovoljstvom su zaključili da više hiljada roditelja i mališana na ovaj način uspijevaju da korisno i aktivno provedu vrijeme dok su u kući.

Komentari 0
Povezane vijesti
Predstava „Nestaško iz Lutkova“ večeras na onlajn repertoaru Dječijeg pozorišta RS Predstava „Nestaško iz Lutkova“ večeras na onlajn repertoaru Dječijeg pozorišta RS
Narodno pozorište Republike Srpske nastavlja onlajn prikazivanje predstava Narodno pozorište Republike Srpske nastavlja onlajn prikazivanje predstava
Nastavak onlajn prikazivanja predstava Nastavak onlajn prikazivanja predstava
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    6m
    0
  • Dan kada je za odbranu Srpske Ilidže i srpskog naroda živote dalo 12 Ilidžanaca
    23h 3m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    17h 49m
    0
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    19h 4m
    0
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    19h 40m
    0