Дјевојчица (13) оставила опроштајно писмо и скочила у смрт: "Када будеш ово читала, ја ћу бити мртва"

21.04.2020. 20:25
0
ИЗВОР: srpskainfo

Тринаестогодишња дјевојчица из Травника, која је у понедјељак пронађена мртва испред зграде у Улици Краља Твртка у Новом Травнику, починила је самоубиство, потврђено је за "Српскаинфо".

Према информацијама из истраге она је скочила са балкона стана на осмом спрату зграде и иза себе је оставила опроштајно писмо.

Извор близак истрази открио нам је да је дјевојчица у писму написала: “Када будеш ово читала, ја ћу већ бити мртва”.

То писмо је пронађено на њеном лаптопу. Извор близак истрази је казао да је дјевојчица ноћ уочи трагичног догађаја остала будна до касно, док су њене сестре и родитељи отишли спавати.

– Она је тада вјероватно написала опроштајно писмо и бацила се у смрт с балкона док су њени укућани спавали. Зашто је то урадила још увијек није познато – рекао је за Српскаинфо извор близак истрази.

У Тужилаштву Средњобосанског кантона, које води истрагу, казали су да нема доказа да се ради о кривичном дјелу, али има назнака да је у питању самоубиство.

– Обдукциони налаз је урађен и све указује да се ради о самоубиству. Случај се још истражује и не можемо да откривамо детаље – рекли су у Тужилаштву СБК.

Беживотно тијело дјевојчице пронашли су случајни пролазници у понедјељак око шест часова ујутру и о свему обавијестили полицију.

По окончању увиђаја припадници полиције заједно са поступајућим тужиоцем са лица мјеста изузели су све трагове,  међу којима је био и лаптоп на коме је нађено опроштајно писмо.

Коментари 0
Повезане вијести
Полицијски службеник починио самоубиство Полицијски службеник починио самоубиство
Пензионисани полицајац убио сина и супругу па извршио самоубиство Пензионисани полицајац убио сина и супругу па извршио самоубиство
Самоубиство у Универзитетско-клиничком центру Српске Самоубиство у Универзитетско-клиничком центру Српске
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 59m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 17m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 44m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 32m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 53m
    0