Дјевојка из БиХ за 100 евра купила печат за пасош, пала на граници са Хрватском

15.08.2023. 18:35
0
ИЗВОР: glassrpske.com

На граничном прелазу у Градишци 11. августа око 22.10 заједничком сарадњом полиције и царине контролисани су аутобус, возач, путници и пртљаг.

Путница старости 26 година, држављанка БиХ, полицијским службеницима је на увид дала пасош са печатима граничних прелаза, чија је оригиналност изгледала сумњиво.

Утврђено да се ради о кривотвореним граничним печатима, које је осумњичена набавила уназад двије седмице на подручју БиХ од непознате особе за 100 евра, те је тако са кривотвореним граничним печатима намјеравала ући у Хрватску и друге земље Европске уније, преноси ГП Маљевац.

Полицијски службеници против 26-годишњакиње подносе кривичну пријаву Опшинском државном тужилаштву у Славонском Броду због сумње да је починила кривично дјело Кривотворење исправе.

Такође, издато јој је рјешење о одбијању уласка у Републику Хрватску.

Коментари 0
Повезане вијести
Експлозија на градилишту у Хрватској, тешко повријеђен радник из БиХ Експлозија на градилишту у Хрватској, тешко повријеђен радник из БиХ
Амбер Алерт у БиХ: У случају нестанка дјетета слиједи мобилизација цјелокупне јавности Амбер Алерт у БиХ: У случају нестанка дјетета слиједи мобилизација цјелокупне јавности
Ледо "заледио" и Загреб, селе погон у Србију Ледо "заледио" и Загреб, селе погон у Србију
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  18h 48m
  1
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  19h 52m
  0
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  20h 24m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  11h 36m
  5
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  10h 48m
  0