Ђоковић: Још ћете ме гледати

18.10.2024. 17:05
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Још ћете ме гледати, порука је најбољег тенисера свих времена, Новака Ђоковића свима који, како је рекао, прижељкују његову пензију.

Српски ас је у интервјуу за аргентински лист "Ла Национ" признао да му је све теже да се мотивише, али да осјећа да још увијек има шта да пружи "бијелом спорту".

- У дубини душе осећам да могу да освојим још гренд слем титула. Оно што ме и даље мотивише да се такмичим, нарочито на слемовима, јесте осећај да сам кандидат за освајање тих трофеја. Такође, волим да наступам у Дејвис купу за Србију - рекао је Ђоковић.

Он је навео да и даље осјећа да ужива у читавом процесу који је везан за тенис, а да му он доноси бројне бенефите.

- Зашто да не наставим? - констатовао је Ђоковић, освајач 24 грен слема.

Додао је да свјестан да многи сматрају да треба да се повуче док је у врху.

- Кажу – освојио си злато, освојио си све, реци 'збогом'. Са друге стране, неки мисле да треба да наставим докле год мислим да могу да будем фаворит за гренд слем титуле. Ја сам ближе овим другима. Можда се предомислим, не знам, али засад осећам да желим да наставим. Још колико? Путовања и проналажење мотива падају ми све теже. Није лако, поготово с децом, не желим да будем одсутан од куће дуго, али и даље имам нешто што ме покреће. Жао ми је оних који желе да се повучем, јер ће морати да ме гледају још неко време - поручио је велики шампион, преноси "Спортклуб".

Коментари 0
Повезане вијести
Рафа пред „посљедњи плес“ са Новаком: Помало је носталгично… Рафа пред „посљедњи плес“ са Новаком: Помало је носталгично…
Почиње "Слем шест краљева" у Ријаду, Ђоковић директно у полуфиналу Почиње "Слем шест краљева" у Ријаду, Ђоковић директно у полуфиналу
Матија Бећковић написао пјесму о Новаку Ђоковићу Матија Бећковић написао пјесму о Новаку Ђоковићу
Најчитаније
  • Конкурс за попуну упражњеног радног мјеста у ЈУ Средњошколском центру „Пале"
    7h 57m
    0
  • Албанац који је задужио Србе
    11h 2m
    6
  • Конкурс за пријем радника на упражњена радна мјеста у ЈУ Средњошколски центар „Источна Илиџа"
    7h 37m
    0
  • Сваки је корак мука: „У школи ме задиркују, кажу купи ногу на киоску!” (ВИДЕО/ФОТО)
    7h 5m
    0
  • Отац убио сина па себе
    5h 10m
    0