Ђоковић у Бањалуци 3. и 4. јула

12.06.2020. 13:36
0
ИЗВОР: Глас Српске

Најбољи свјетски и српски тенисер Новак Ђоковић гостује у Бањалуци 3. и 4. јула, потврдио је на "Твитеру" градоначелник Бањалуке Игор Радојичић.

Радојичић је навео да је данас у Бањалуци одржана сједница Организационог одбора "Адрија тура", великог тениског и највећег спортског догађаја у граду на Врбасу ове године, те да ће Ђоковић и пријатељи доћи у Бањалуку 3. и 4. јула.

Хуманитарни тениски турнир "Адрија тур" свечано ће данас бити отворен у Београду, гдје ће окупити свјетски тениски врх на неколико дана, а потом обићи и остале локације у региону.

Ђоковић је раније изјавио да ће овај спортски догађај бити врхунски спектакл.

Церемонија отварања заказана је за 16 часова и укључује музички програм, у којем ће са својим оркестром наступити један од водећих виолиниста свијета Немања Радуловић.

Најбољи тенисер свијета је додао да ће наступити једна од водећих свјетских пијанисткиња Лола Астонова, док ће дјечији хор "Чаролија" пјевати химну Србије, уз кореографију на трибинама.

Према његовим ријечима, овај тениски турнир биће један од највећих спортских догађаја у свијету за вријеме трајања пандемије вируса корона.

Ђоковић је најавио учешће Јелене Јанковић, Олге Даниловић, Ненада Зимоњића, Виктора Троицког, Григора Димитрова.

Турнир се након Београда наставља 20. и 21. јуна у Задру, затим 27. и 28. у Црној Гори, а након Бањалуке 5. јула завршава у Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање боловања у Српској, а већи трошкови Мање боловања у Српској, а већи трошкови
Занимљив обрт: Ђоковић изненадио новом одлуком Занимљив обрт: Ђоковић изненадио новом одлуком
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    16h 19m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    14h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    13h 14m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    13h 19m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    12h 22m
    1