Дочек православне Нове године на Јахорини уз Дарка Лазића

04.01.2020. 19:54
0
ИЗВОР: Срна

Олимпијски центар "Јахорина" организује дочек православне Нове године уз концерт Дарка Лазића, за који је до сада продато 1.800 карата, саопштило је руководство Центра.

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић рекао је на конференцији за новинаре да ће велики спектакл бити у понедјељак, 13. јануара, на Пољицама, те позвао заинтересоване да на вријеме купе карту, чија је цијена 15 КМ партер и 50 КМ ВИП.

Он је истакао да је сезона одлична када је ријеч о посјећености, да имају госте из Хрватске, Словеније, Мађарске, Словачке, те да су попуњени сви капацитети на Јахорини и Палама, а смјештај се изнајмљује чак и у Врхпрачи.

Љевнаић је рекао да се на Јахорини скија захваљујући систему за вјештачко осњежавање које се показало као одлична инвестиција, да сваки дан имају више од 4.000 скијаша, а да од сутра очекују падавине да би успјели проширити број стаза да раде.

- Систем за осњежавање ради нон-стоп, имамо и ноћно скијање на којем буде више од 300 скијаша захваљујући урађеној расвјети од пет километара, новим сидром на Пољицама - истакао је Љевнаић.

Он је додао да скијаши треба да знају да у региону ријетко ко ради, да се против природе не може, као ни да стазе нису савршене, има камења, али га склањају.

Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра "Јахорина" Недељко Елек позвао је људе да дођу на дочек и лијепо се друже, јер ће сигурно бити дивна атмосферу.

- Скијање на планини је отежано, али једини смо ски-центар у региону који ради и функционише - истакао је Елек.

Пјевач Дарко Лазић каже да је на Јахорини први пут и да му је драго што ће бити дио организације за дочек православне Нове године.

- Максимално ћу се потрудити да направим добру атмосферу и да сви буду задовољни. Пружићу добру енергију, добру пјесму. Публика која мене слуша воли праву народну песму и то ћу певати - изјавио је Лазић.

Концерт ће почети у 20.00 часова, а карте се могу купити путем система "kupikartu.ba" у хотелима "Термаг", "Лавина", "Вучко" на Палама и Источном Сарајеву и у Бијељини.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    18h 0m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 15m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 33m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    15h 8m
    0
  • Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
    23h 17m
    0