Додик и Убер: Што прије формирати власт

20.09.2019. 19:36
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик примио је данас у Сарајеву у наступну посјету амбасадора Савезне Републике Њемачке у БиХ Маргарет Убер.

Додик је захвалио за досадашњу сарадњу са Њемачком и указао на велику улогу те земље како у свијету, тако у региону и БиХ, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

-Српски члан Предсједништва БиХ поздравио је недавну изјаву њемачког канцелара Ангеле Меркел о потреби проширења ЕУ-,  истиче се у саопштењу.

Саговорници су се сагласили да треба што прије формирати власт да би БиХ била функционалнија јер, како су нагласили, без Савјета министара није могуће испуњавати обавезе и функционисати.

Додик и Уберова су се заложили за још бољу сарадњу и више разумијевања између БиХ и Њемачке, те размијенили мишљења и о другим политичким питањима која се односе на БиХ и регион.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим правилима Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим прави...
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    23h 3m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    15h 31m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    21h 4m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    21h 56m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    1h 4m
    0