Додик: Страдање двојице деминера ненадокнадив губитак

26.08.2019. 12:31
0
ИЗВОР: Срна

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породицама двојице деминера са Пала Славише Пљуце и Саве Калајџића који су страдали на подручју Купреса.

"Са дубоким жаљењем сам примио вијест о несрећи која се догодила јуче на подручју Купреса, у којој су трагично страдали деминери Славиша Пљуцо и Саво Калајџић", истакао је Додик у телеграму саучешћа који је упутио поводом тешке несреће. 

Он је нагласио да је трагична смрт двојице деминера ненадокнадив губитак за њихове породице, као и за њихове Пале у којима су живјели, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ. 

"Успомена на њих остаће заувијек сачувана у срцима њихових породица, радних колега и свих људи који су их вољели и поштовали", навео је Додик у телеграму саучешћа.

Коментари 0
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 2m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    12h 57m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    7h 45m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 51m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 19m
    0