Додикова понуда опозицији: “Чекаћу вас до шест, додајте све што мислите да треба”

11.11.2019. 14:46
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Српски члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД Милорад Додик понудио је опозицији да у Информацију за посебну сједницу Народне скупштине угради све што мисли да недостаје, укључујући данашње обраћање Мирка Шаровића, Бранислава Бореновића, као и других лидера као што су Ненад Стевандић и Петар Ђокић.

– Као предсједник владајуће партије то предлажем свом посланичком клубу. Дакле, да се дода ово што сте рекли, да се таква информација сматра интегралном за расправу, како бисмо на бази тога дошли до јединства. Ни ја не бјежим од тога да је било грешака, и ја сам гријешио. Није популарно да је политичар био наиван, али ето ја ћу рећи да сам имао наивности. Настојали смо да изађемо из ситауције која је била тешка. Али, ствар коју смо чинили била је за добробит Републике Српске од момента када смо узели власт. Нама данас треба јединство око високих представника. То није и ствар мене  и Шаровића, него овог народа. Хоћете да вас сачекам вечера до шест? Додајте у информацију све оно што мислите – понудио је Додик.

Поново је понудио опозицији да заједно уђу у Савјет министара БиХ „па ћете видјети да имамо снагу“.

– Овако нема Шаровић снаге, ни Црнадак, нити ја имам довољно снаге – рекао је Додик, уз добацивање опозиционих посланика.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    15h 30m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 1m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    11h 17m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 24m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    7h 12m
    2