Договорена сарадња „Шума Републике Српске“ и програма Шумарства у Власеници

21.02.2023. 20:28
0
ИЗВОР: katera.news

Представници Пољопривредног факултета Универзитета у Источном Сарајеву и предузећа "Шуме Републике Српске" договорили су данас могућности одрађивања приправничког стажа за дипломиране инжењере шумарства и стручног усавршавања за студенте завршних година првог циклуса студија у овом јавном предузећу.

На састанку у просторијама студијског програма Шумарства у Власеници било је ријечи о могућностима да се дио или цјелокупан приправнички стаж, односно стручно усавршавње, одради у Истраживачко-развојном и пројектном центру Бањалука, саопштено је из Универзитета у Источном Сарајеву.

Договорено је да сарадња између Студијског програма Шумарство у Власеници и Истраживачко-развојног и пројектног центра Бањалука буде континуирана и да се студентима свих будућих генерација дају једнаке погодности.

У име Универзитета у Источном Сарајеву састанку су присуствовали декан Пољопривредног факултета Весна Милић, проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета Марко Гутаљ, као и наставници и сарадници са Студијског програма Шумарство.

Представник предузећа "Шуме Републике Српске", односно Истраживачко-развојног и пројектног центра Бањалука на радном састанку био је директор ове организационе јединице Горан Јовић.

Састанак је одржан пред аудиторијумом којег су сачињавали дипломирани инжењери шумарства и студенти завршних година првог циклуса студија са Студијског програма Шумарство.

Коментари 0
Повезане вијести
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац
Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImago Institutions Rankings Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImag...
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    6h 18m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    9h 4m
    0
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    8h 37m
    1
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    11h 44m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    23h 33m
    0