Донирана вриједна опрема за ФК "Жељезница" Трново

01.10.2021. 14:40
0
ИЗВОР: Катера

Радна група општине Трново укључена је већ три године у USAID-ов пројекат "Про-Будућност" који проводи Catholic Relief Services (CRS) у сарадњи са Каритасом БиХ, а кроз пројекат “Спортом бришемо различитости” обезбијеђена је комплетна спортска опрема за Фудбалски клуб „Жељезница“ Трново.

"Про-Будућност" у себи  обухвата елементе “изградња мира и повјерења међу грађанима”, те је овај пројекат симболично и назван „Спортом бришемо различитости”.

- Фудбалски клуб "Жељезница" Трново чине играчи из Трнова, Срби и Бошњаци, а разноликост се огледа у једнакости, равноправности, поштовању, повјерењу и дружењу свих играча који уз све то дају квалитетну игру и још боље спортске резултате, што клуб показује својим пласманом - саопштено је из Општине Трново. 

Уз овај пројекат, вриједан 5.550,00 КМ, проведена је још једна активност, а то је  набавка дезинфекцијског материјала против вируса корона за Основне школе "Свети Сава" у Трнову и "Заим Колар" у Делијашима, у општини Трново.

Радна група је до сада успјешно реализовала и неколико мањих пројеката укупне вриједности око 3.000,00 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичен за лажно пријављивање кривичног дјела у Трнову Осумњичен за лажно пријављивање кривичног дјела у Трнову
Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини? Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Најчитаније
 • Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво
  10h 22m
  2
 • Опљачкан манастир Острог, идентификована осумњичена
  8h 25m
  0
 • Лице тешко повријеђено приликом слијетања возила са коловоза на путу Подроманија-Рогатица
  14h 41m
  0
 • Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале
  9h 12m
  2
 • Крађа бицикала у Источној Илиџи
  14h 34m
  1