Донирана вриједна опрема за ФК "Жељезница" Трново

01.10.2021. 14:40
0
ИЗВОР: Катера

Радна група општине Трново укључена је већ три године у USAID-ов пројекат "Про-Будућност" који проводи Catholic Relief Services (CRS) у сарадњи са Каритасом БиХ, а кроз пројекат “Спортом бришемо различитости” обезбијеђена је комплетна спортска опрема за Фудбалски клуб „Жељезница“ Трново.

"Про-Будућност" у себи  обухвата елементе “изградња мира и повјерења међу грађанима”, те је овај пројекат симболично и назван „Спортом бришемо различитости”.

- Фудбалски клуб "Жељезница" Трново чине играчи из Трнова, Срби и Бошњаци, а разноликост се огледа у једнакости, равноправности, поштовању, повјерењу и дружењу свих играча који уз све то дају квалитетну игру и још боље спортске резултате, што клуб показује својим пласманом - саопштено је из Општине Трново. 

Уз овај пројекат, вриједан 5.550,00 КМ, проведена је још једна активност, а то је  набавка дезинфекцијског материјала против вируса корона за Основне школе "Свети Сава" у Трнову и "Заим Колар" у Делијашима, у општини Трново.

Радна група је до сада успјешно реализовала и неколико мањих пројеката укупне вриједности око 3.000,00 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 15m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 30m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 40m
    0