Донирана вриједна опрема за ФК "Жељезница" Трново

01.10.2021. 14:40
0
ИЗВОР: Катера

Радна група општине Трново укључена је већ три године у USAID-ов пројекат "Про-Будућност" који проводи Catholic Relief Services (CRS) у сарадњи са Каритасом БиХ, а кроз пројекат “Спортом бришемо различитости” обезбијеђена је комплетна спортска опрема за Фудбалски клуб „Жељезница“ Трново.

"Про-Будућност" у себи  обухвата елементе “изградња мира и повјерења међу грађанима”, те је овај пројекат симболично и назван „Спортом бришемо различитости”.

- Фудбалски клуб "Жељезница" Трново чине играчи из Трнова, Срби и Бошњаци, а разноликост се огледа у једнакости, равноправности, поштовању, повјерењу и дружењу свих играча који уз све то дају квалитетну игру и још боље спортске резултате, што клуб показује својим пласманом - саопштено је из Општине Трново. 

Уз овај пројекат, вриједан 5.550,00 КМ, проведена је још једна активност, а то је  набавка дезинфекцијског материјала против вируса корона за Основне школе "Свети Сава" у Трнову и "Заим Колар" у Делијашима, у општини Трново.

Радна група је до сада успјешно реализовала и неколико мањих пројеката укупне вриједности око 3.000,00 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
Прокувавати воду због замућења у Трнову Прокувавати воду због замућења у Трнову
Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди Позив за остваривање права на подстицаје у пољопривреди
Горјели објекти у Трнову и Источном Новом Сарајеву, у току рад на расвјетљавању Горјели објекти у Трнову и Источном Новом Сарајеву, у току рад на расвјетљавању
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  10h 54m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  12h 43m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  17h 25m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  15h 19m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  7h 15m
  0