Donirana vrijedna oprema za FK "Željeznica" Trnovo

01.10.2021. 14:40
0
IZVOR: Katera

Radna grupa opštine Trnovo uključena je već tri godine u USAID-ov projekat "Pro-Budućnost" koji provodi Catholic Relief Services (CRS) u saradnji sa Karitasom BiH, a kroz projekat “Sportom brišemo različitosti” obezbijeđena je kompletna sportska oprema za Fudbalski klub „Željeznica“ Trnovo.

"Pro-Budućnost" u sebi  obuhvata elemente “izgradnja mira i povjerenja među građanima”, te je ovaj projekat simbolično i nazvan „Sportom brišemo različitosti”.

- Fudbalski klub "Željeznica" Trnovo čine igrači iz Trnova, Srbi i Bošnjaci, a raznolikost se ogleda u jednakosti, ravnopravnosti, poštovanju, povjerenju i druženju svih igrača koji uz sve to daju kvalitetnu igru i još bolje sportske rezultate, što klub pokazuje svojim plasmanom - saopšteno je iz Opštine Trnovo. 

Uz ovaj projekat, vrijedan 5.550,00 KM, provedena je još jedna aktivnost, a to je  nabavka dezinfekcijskog materijala protiv virusa korona za Osnovne škole "Sveti Sava" u Trnovu i "Zaim Kolar" u Delijašima, u opštini Trnovo.

Radna grupa je do sada uspješno realizovala i nekoliko manjih projekata ukupne vrijednosti oko 3.000,00 KM.

Komentari 0
Povezane vijesti
PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja
Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju Trnovo: Do 8. maja prijave za banjsku rehabilitaciju
Krađa u Trnovu Krađa u Trnovu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    5h 46m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 30m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    20h 43m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    16h 57m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    21h 49m
    0