Доживите Samsung AI свијет и преузмите сјајан пакет поклона

05.04.2024. 15:46
0
ИЗВОР: katera.news

Samsung нам поново доноси сјајне акције. Овог пута уз куповину једног од одличних телефона из м:тел понуде Samsung уређаја, на поклон добијате фантастичне и вриједне поклоне.

Уз куповину уређаја S23, S23FE, S24 или Flip 5 на поклон добијате два поклона: Galaxy Fit 3 сат који лагано лежи на вашем зглобу, прати преко 100 тренинга и дневних активности, укључујући сан. Омогућава вам да пуштате музику, провјеравате позиве и шаљете СМС поруке директно са ручног зглоба и бежичне слушалице Galaxy Buds FE које ће донијети AI искуство директно у ваше уши.

Одлучите ли се за куповину S24+, S24U или Fold 5, поред сата Галаxy Фит 3 и слушалица Галаxy Будс ФЕ, добијате и трећи поклон, Tab A9 4/64wifi који краси елегантан дизајн и глатко метално кућиште, а велики и свијетли екран омогућиће вам да чак и на сунцу закорачите у задивљујући свијет свог омиљеног садржаја.

Акција траје од 5. априла до 5. маја 2024. године. У овом периоду потребно је да се након куповине једног од наведених Samsung телефона региструјете путем странице www.samsung.com, како бисте остварили парво на поклон који ће Samsung послати директно на вашу кућну адресу.

Не заборавите да уз савршене уређаје, м:тел у својим Претплата тарифама нуди увијек добре бонусе за разговоре, поруке и мобилни интернет. Зато искористите све предности модерне комуникације и неодољивих акција

За више информација посјетите вама најближе м:тел продајно мјесто или позовите 0800 50 000!

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 39m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 34m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 22m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 28m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 56m
    0