Доживите више врхунског садржаја – активирајте Макс стриминг платформу путем м:тел-а

26.06.2024. 14:43
0
ИЗВОР: katera.news

Овог љета уживајте у врхунским телевизијским садржајима који су вам доступни путем м:тел-а. Од најквалитетнијег спорта, преко забавних и образовних садржаја, те домаћих и свјетских серија, однедавно ту је и унапријеђена Макс стриминг платформа са новим програмима, насловима и функционалностима.

Уз нову Maкс платформу доживите више, јер унапријеђена верзија има изглед који ствара потпуно ново искуство гледања за цијелу породицу, нуди ексклузивни садржај у HD резолуцији, врхунску забаву свјетских продукција Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original, као и блокбастере 45 дана након биоскопске премијере.

Као и до сада, сви м:тел ИПТВ корисници који имају додатни пакет ТВ програма HBO Premium или HBO Premium HD моћи ће одмах гледати и Макс садржаје у оквиру свог пакета, путем нове апликације.

Како прећи на нову апликацију?

Када отворите апликацију HBO Max (на телефону, лаптопу, рачунару или паметном телевизору), од вас ће бити затражено да преузмете апликацију Max.

Уколико гледате путем hbomax.com,аутоматски ћете бити преусмјерени на max.com.

Други начин је да сами преузмете нову Maкс апликацију путем Google Play Store-a или App Store-a.

Као постојећи м:тел корисник HBO Premium или HBO Premium HD додатних пакета ТВ програма, односно HBO Max платформе, аутоматски ће вам бити додијељена Стандард претплата на новој Маx платформи.

Ваши подаци за пријаву на Max остају исти као за HBO Max, а ваши профили, историја гледања и Моја листа биће пребачени на Max налог како бисте несметано наставили гледање својих омиљених садржаја.

Детаљно упутство за приступ Max апликацији, активацији и регистрацији путем Мој м:тел портала погледајте на Blogu компаније м:тел.

За све додатне информације и асистенцију приликом логовања, позовите м:тел Контакт центар на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Панел-дискусије „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на интернету“ сада доступне у м:тел ИПТВ видеотеци Панел-дискусије „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на интернету“ сада доступне у м:тел ИП...
Започните љето с iPhone уређејем по супер цијени Започните љето с iPhone уређејем по супер цијени
Љето на Јахорини уз м:тел и такмичења пуна адреналина и добре забаве Љето на Јахорини уз м:тел и такмичења пуна адреналина и добре забаве
Најчитаније
  • То нису били људи, већ звијери: Страдање браће Петра и Павла
    7h 31m
    6
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 КМ
    4h 58m
    5
  • Софија Милинковић најмлађа беба у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    23h 8m
    1
  • Чувени пластични хирург др Дражан Ерић гостује и изводи компликован хируршки захват у УКЦ Бањалука (ВИДЕО)
    9h 22m
    1
  • На данашњи дан умро велики Борислав Пекић: Српски писац који је свој живот посветио борби за слободу
    8h 11m
    0