Драма у Подгорици: Полиција вукла по поду старца од 80 година и одвела га са бирачког мјеста

30.08.2020. 14:45
0
ИЗВОР: in4s.net

Бирача од 80 година данас је са бирачког мјеста одвезла полиција након што му је претходно поништен глас јер, како му је речено, “није добро прекалупио листић”, јавља портал "Волим Подгорицу".

Репортери овог медија налазили су се испред школе “Павле Ровински” на Старом аеродрому и у том тренутку грађани су их звали да уђу и снимају јер је старац коме је поништен глас лежао на поду.

Старац је казао да се зове Бакочевић, да има 80 година, и да жели да гласа јер су му ово, како је казао, посљедњи избори у животу. Претодно је гласао, а када је хтио да убаци листић у кутију, из изборне комисије су му рекли да листић “није добро пресавијен” и да му је глас поништен, на шта је он почео оштро да протестује и тражио комисију и право да гласа.

Дошло је обезбјеђење које је покушало да га избаци са бирачког мјеста, а након тога су дошла и два полицајца која су старца вукла по поду до излаза са бирачког мјеста, а потом су га одвезли. Присутни грађани су оштро протестовали, узвикујући полицајцима и обезбјеђењу: “Срам вас било! Шта радите од старог човјека!“, пише ВОП.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    4h 43m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 27m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    19h 40m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    15h 54m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    20h 46m
    0