Дрогу бацио у WC шољу, па комшији зачепио одвод

07.07.2024. 14:34
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицијска акција која би се могла подвести у рубрику "Вјеровали или не" забиљежена је у Мостару, гдје је како се сумња, Мостарац, када су му полицајци закуцали на врата, у WC шољу бацио дрогу, а питање је да ли би се за то икад сазнало да у стану, три спрата испод, није зачепљен канализациони одвод.

Наиме, припадници Одјељења за посебне намјене Сектора криминалистичке полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона у петак, 5. јула, извели су двије акције на подручју Мостара с циљем сузбијања трговине дрогама.

У првој акцији су ухапсили Мостарца А.М. (39) од којег је претресом одузета једна пластична врећица са биљном материјом која асоцира на марихуану и један мобилни телефон.

У другој акцији су, истичу из полиције, по судској наредби претресли стан власника А. С. (40) из Мостара.

Претресом тог стана пронађено је и одузето: комплетна лабораторија (опрема) за узгој марихуане у затвореном простору, одређена количина осушене материје која асоцира на ту дрогу, двије дигиталне ваге, мобилни телефони и металне мрвилице.

Након завршеног претреса стана, који се налази на четвртом спрату, извршен је увиђај у стану на првом спрату на истој адреси гдје је дошло до зачепљења канализационог одвода.

Наиме, власник стана извадио је непознату биљну материју, а коју је, како се вјерује, А.С. покушао уништити прије уласка полицајаца у претрес стана, на начин да је одбацио дрогу у одвод WC-а свог стана.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Lincura 07.07.2024. 17:54
    Eto posla za sve institucije
Повезане вијести
Катастрофа на путу Јабланица - Мостар: У потпуности нестала цеста код Комадиновог врела Катастрофа на путу Јабланица - Мостар: У потпуности нестала цеста код Комадиновог врела
Радника усмртила машина за картон Радника усмртила машина за картон
Земљотрес у БиХ Земљотрес у БиХ
Најчитаније
  • Мајка херој: Лејла допливала кроз бујицу и спасила кћерку
    10h 37m
    0
  • Најтежу тикву узгојио Ратко Говедарица из Гацка
    9h 35m
    0
  • Романијски кајмак препознатљив, заштићен и има купце
    13h 28m
    0
  • Дарко Војводић донирао 1000 КМ, па позвао и колеге да ураде исто
    14h 45m
    1
  • "Дани тикве" окупили око 80 излагача и велики број посјетилаца (ФОТО)
    9h 49m
    1