Држављанин БиХ пронађен мртав на Светом Стефану

08.08.2021. 21:17
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Велика трагедија потресла је Крупу на Врбасу и цијелу БиХ након што је младић В. Т. (24) пронађен мртав на љетовању на Светом Стефану у Црној Гори.

Младић је затечен у свом апартману у насељу Шумет без знакова живота, а одмах су позвани полиција те екипа Хитне помоћи која је нажалост могла само констатовати смрт.

Инспектори Центра безбједности Будва су по налогу Вишег државног тужиоца извршили увиђај, а тијело младића упућено је на обдукцију.

Како сазнаје Аваз од извора блиског истрази, из црногорске полиције, вече прије кобног догађаја В.Т. је био на забави са својим пријатељима и са још неколико млађих особа из сусједних апартмана.

Према прелиминарним резултатима медицинског прегледа тијела, смрт је наступила гушењем. Тијело младића је упућено на обдукцију, чији ће налаз потврдити тачан узрок смрти.

Такође, младићеви пријатељи дали су изјаве инспекторима о његовом кретању претходне ноћи.

Уз њих у својству грађана дало је изјаву и неколико туристкиња из Србије које су биле у контакту са В.Т. и његовим пријатељима.

Оне су биле смјештене у сусједни апартман. Породица несретног младића трагичну вијест је веома тешко поднијела, као и његови пријатељи.

Од извора блиског истрази Аваз сазнаје да инспектори ужурбано раде на расвјетљавању свих околности које су довеле до смрти младића.

Коментари 0
Повезане вијести
Унук оставио пса самог са баком, он је изгризао до смрти Унук оставио пса самог са баком, он је изгризао до смрти
Стари умиру сами и заборављени? Умјесто дјеце, родбине, ближњих, у становима њихова тијела проналазе ватрогасци и полиција Стари умиру сами и заборављени? Умјесто дјеце, родбине, ближњих, у становима њихова тијела...
Хипохондрија изазива прерану смрт Хипохондрија изазива прерану смрт
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    39m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 48m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 53m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 36m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    11h 50m
    0