Дупле гиге и нови телефон!

12.09.2024. 17:04
0
ИЗВОР: katera.news

Када је двоструко све је боље! Изабери једну од m:tel Pretplata tarifa и уживај у дуплом мјесечном бонусу за мобилни нет: : Start sa 6 GB, Plus sa 10 GB, Plus NET ili Top sa 50 GB, Max sa 100 GB или Premium tarifa sa 200 GB мобилног нета!

Уз дупло више нета изабери и нови телефон из посебне понуде са три атрактивна модела који својим изгледом и могућностима никога неће оставити равнодушним.

Одлични Honor X7B телефон нуди много тога по приступачној цијени. Одликују га фантастичне камере и батерија великог капацитета за дуготрајно уживање на врхунском екрану, а може бити твој уз мјесечну рату од 13,84 КМ.

Када је ријеч о фотографијама, обрати пажњу на Redmi Note 13 Pro телефон јер ћеш са његовом троструком камером од 200 МП сачувати сваку успомену у најљепшем свјетлу. Увјери се да код овог модела ништа није препуштено случају и пронађи га у м:тел понуди уз мјесечну рату од 23,44 КМ.

Моћан и неодољиво привлачан, Galaxy Z Flip6 је савршен спој стила и робусности. Нуди ти софистицираност у сваком додиру а истовремено и невјероватне могућности подржане вјештачком интелигенцијом. Један је од најбољих преклопних телефона данашњице, стаје у сваки џеп а може бити твој уз мјесечну рату од 95,37 КМ.

 

 Шеруј, стримуј и сурфуј уз двоструко више нета у наредне двије године на свом новом телефону из м:тел понуде!

 За више информација позови 080050000 или посјети www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Активирајте бесплатно Pickbox Now и уживајте у најновијим серијама Активирајте бесплатно Pickbox Now и уживајте у најновијим серијама
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 57m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 48m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 35m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 1m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 43m
    0