Два лица из Сокоца лишена слободе због више кривичних дјела

05.08.2019. 10:06
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац, лишили су слободе лица Б.Д. (1993) и Б.М. (1990) из Сокоца због постојања сумње да су починили кривична дјела „Угрожавање сигурности“, „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“, „Насилничко понашање“ и „Изазивање опште опасности“.

Лица се сумњиче да су дана 03.08.2019. године, упућивали пријетње по живот и тијело оштећеним лицима, те да су улици Симе Дрљаче, општина Соколац испалили неколико хитаца у ваздух из ватреног оружја.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, те су полицијски службеници ПС Соколац извршили увиђај.

На основу наредбе Основног суда у Сокоцу и сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва, извршени су претреси на више локација и том приликом пронађена већа количина оружја и муниције различитог калибра.

Након документовања предмета против наведених лица биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Угрожавање сигурности“, „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“, „Насилничко понашање“ и „Изазивање опште опасности“.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 35m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 8m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 34m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 47m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 16m
    3