Двоструко убиство код Бијелог Поља: Потрага за убицом, блокирани путеви

26.10.2024. 12:10
0
ИЗВОР: sputnikportal.rs

Након што су брат и сестра М.М. и Ј.М. убијени синоћ у бјелопољском селу Соколац, осумњичени за двоструко убиство и даље је у бјекству, а потрага за њим је у току.

Из полиције су саопштили да су на терену све расположиве јединице, а грађани су позвани на опрез, док се до Соколца не може доћи јер јаке полицијске снаге обезбјеђују пут од Слијепач моста до тог села.

Јаке полицијске снаге су распоређене на траси у дужини од десет километара, док полиција претражује терен, уз подршку хеликоптера и дронова, јавила је РТЦГ.

Из полиције су казали да је синоћ око 21.10 сати полицији у Бијелом Пољу пријављено да су у засеоку Соколац у близини Томашева убијене двије старије особе, чија су тијела пронађена у кући, а да је наоружани починилац побјегао с лица мјеста.

- Све расположиве полицијске јединице Регионалног центра безбједности Сјевер, Противтерористичке јединице, полицијски пси и хеликоптерска јединица Министарства унутрашњих послова и Војске Црне Горе стављене су на располагање и предузимају интензивне активности у циљу лоцирања и хапшења те особе - наводи се у полицијском саопштењу.

Из полиције су апеловали на грађане Бијелог Поља, нарочито мјештане Томашева, да буду опрезни, остану у својим кућама и не дозволе улазак непознатим особама.

Полиција је идентификовала једну особу за који се сумња да би могла бити починилац овог злочина, а осумњичени је Бјелопољац А.Б. који је вишеструки повратник и који је посљедњих дана виђен у том селу, а за њим полиција трага већ 15 дана због крађе пушке.

Коментари 0
Повезане вијести
На плажи у Сутомору пронађено тијело жене На плажи у Сутомору пронађено тијело жене
У Црној Гори од данас забрањена употреба пластичних кеса, казна и до 40.000 евра У Црној Гори од данас забрањена употреба пластичних кеса, казна и до 40.000 евра
Отац убио сина па себе Отац убио сина па себе
Најчитаније
  • Средњошколци из Источне Илиџе помажу унесрећеним у поплавама у ФБиХ (ФОТО)
    23h 33m
    1
  • Двоструко убиство код Бијелог Поља: Потрага за убицом, блокирани путеви
    8h 10m
    0
  • Сутра преслава манастира Свете Тројице у Озерковићима
    23h 22m
    0
  • Пионири Славије почастили госте са четрнаест голова
    23h 55m
    0
  • Трећепозивац са златном Карађорђевом звијездом
    9h 50m
    0