Џиу џицу клуб "Јахорина" из Пала освојио 27 медаља у Шапцу

19.06.2021. 18:24
0
ИЗВОР: Kaтера

Џиу џицу клуб "Јахорина" из  Пала учествовао је на 13. Међународном  турниру "Panter Open 2021"  који се одржао данас у Шапцу.

На такмичењу је учествовало 27 такмичара овог клуба, који су остварили запажене резултате. Наиме, такмичари џиу џицу клуба " Јахорина" освојили су три пехара и 27 медаља. Први пехар освојио је клуб екипно у коначном пласману, а друга два освојили су  најбољи такмичар овог турнира  Душан Кусмук и најбоља такмичарка Ања Делипара.

На такмичењу су у име овог клуба била три тренера Дејан Јеркић, Стефан Босиљчић и Жељко Вучковић.

Тренерски тим џиу џицу клуба "Јахорина" исказао је велико задовољство завршетком прве полусезоне, те је најавио мноштво новитета  од септембра мјесеца, међу којима је и упис нових чланова у своје редове, под новом паролом која гласи :"На улици нико, у сали 200".

Из овог клуба такође напомињу да  овај колектив одлази на љетну паузу са својих 160 активних чланова клуба у свим секцијама.

Коментари 0
Повезане вијести
Такмичари Џију-џицу клуба Јахорина покорили Европски куп у Словенији! Такмичари Џију-џицу клуба Јахорина покорили Европски куп у Словенији!
Лазар Вуковић освојио два златна одличја на два различита спортска такмичења Лазар Вуковић освојио два златна одличја на два различита спортска такмичења
Одличан наступ џиу џицу такмичара "Јахорине" у Бањалуци Одличан наступ џиу џицу такмичара "Јахорине" у Бањалуци
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    3h 16m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    5h 23m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    10h 51m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    13h 5m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    13h 53m
    0