Џудисти "Фамоса" најуспјешнији на првом меморијалу "Милош Остојић" у Источном Сарајеву

11.10.2021. 11:09
0
ИЗВОР: Катера

Џудо клуб Фамос понио је епитет најуспјешнијег џудо клуба у генералном пласману на 1. Међународном меморијалном џудо турниру  “Милош Остојић” који је одржан у знак сјећања на нашег трагично преминулог суграђанина.

На турниру се окупило преко 800 такмичара и из више од 50 клубова из Србије, Црне Горе, Бугарске Словачке, Македоније и БиХ.

Из Џудо клуба "Фамос" кажу да је турнир организован на врхунском нивоу и да је све протекло у најбољем реду.

Првог дана борили су се млађи полетарци, млађи пионири и кадети док су се други дан борили старији полетарци, старији пионири и сениори.

Џудо клуб "Фамос" освојио је укупно десет златних, осам сребрних и тринаест бронзаних медаља и још једном показао има тим за будућност, који ће са поносом представљати своју општину и град, у најбољем свијетлу.

Медаље су освојили :  Милијан Велетић злато за старије полетарце и бронзу за млађе пионире, Марија Симанић злато за старије полетарце и злато за млађе пионирке, Ана Симанић злато за млађе пионирке и сребро за старије пионирке, Никола Лубура злато за млађе пионире, Милорад Кезуновић злато за старије пионире и бронзу за кадете, Лана Лубура злато за кадете и сребро за сениоре, Бранко Дошло злато за кадете, Игор Бјелица злато за кадете, Андреа Симовић сребро за кадете и бронзу за сениоре, Анђела Веселиновић бронзу за кадете и сребро за сениоре, Милош Дошло сребро за млађе полетарце, Лана Штака сребро за млађе пионирке, Филип Шеховац сребро за старије полетарце, Алекса Новаковић сребро за старије пионире, Данило Трифуновић и Милош Штака бронзу за млађе полетарце, Филип Жужа и Лазар Вујичић бронзу за старије полетарце, Јована Бјелица бронзу за млађе пионирке, Вељко Новаковић бронзе за млађе и старије пионире, Душан Вујичић бронзу за старије пионире и Сања Шкрба бронзу за кадеткиње. Саша Шеховац бронза за старије пионире и Марко јањић старији полетарац сребро.         

Коментари 0
Повезане вијести
„Фамос“ поново најуспјешнији клуб из Републике Српске на државном првенству „Фамос“ поново најуспјешнији клуб из Републике Српске на државном првенству
Ана Симанић побједница европског купа Ана Симанић побједница европског купа
Марија Симанић заблистала на европском купу Марија Симанић заблистала на европском купу
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 11m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 44m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 10m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 23m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 52m
    3