Џудо клуб „Романија“ најбољи клуб од олимпијских спортова општине Пале

04.03.2023. 10:15
0
ИЗВОР: katera.news

У препуној сали Културног Центра општине Пале синоћ је организована манифестација „Избор најбољег спортисте општине Пале 2022. године“, на којој су додијељене награде за најбоље спортисте, најбоље перспективне спортисте, спортске раднике, тренере, удружења и најбоље клубове ове општине.

Први пут у историји избора најбољих спортских колектива бирали су се најбољи спортски клуб из олимпијских спортова и клуб из неолимпијских спортова.

Џудо клуб „Романија“ изабран је за најбољи клуб из олимпијских спортова ове општине, те им је ово четврта титула за најбољи спортски колектив у општини Пале. Претходно су за најбољи спортски колектив бирани 2017, 2018, 2019. и 2022. године.

Џудисти „Романије“ били су успјешни и у индивидуалним категоријама, те је Димитрије Савић заузео четврто мјесто мјесто у избору најбољих спортиста, док је Матија Короман изабран за перспективног спортисту општине Пале. 

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    2h 8m
    1
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    16h 9m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    20h 31m
    4
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    20h 56m
    0
  • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
    18h 46m
    1