Е-Спорт одбранио титулу у Трнову

11.07.2023. 08:36
0
ИЗВОР: sportdc.net

Петровдански турнир у Трнову, 21. по реду, завршен је синоћ великим финалом, а побједу и пехар носи Е-Спорт који тако успјева да одбрани титулу освојену прошле године.

У борбу за пехар и 9.000 КМ били су Е-Спорт и домаћин Општина Трново, а сјајно финале, у којем је прштало на све стране и у којем је публика могла уживати у борбеном и пожртвованом футсалу и јако квалитетном суђењу,  припада Е-Спорту резултатом 2:0.

Прво полувријеме припада Е-Спорту. Сијевало је пред голом Ивана Трифковића, чак три пута погађају оквир гола, што није завршило на стативи и пречки, зауставио је голман Општине Трново. Ипак, у 17. минути ни он ништа није могао. Јако лијепа акција Е-Спорта, Фарук Брканић затвара другу стативу и то је 1:0 за резултат првог полувремена.

У другом полувремену конкретнија је екипа Општине Трново. Сада сијева све чешће пред голом Марка Терзића, али чувар мреже Е-Спорта феноменално брани и чува своју екипу. У јеку тих напада Е-Спорт долази и до другог поготка и ломи утакмицу на своју страну. Играла се 33. минута када је Анел Радмиловић у свом карактеристичном продору и погађа за 2:0.

Није се ни тада Општина Трново предала, одмах је Вучина Шћепановић кренуо као голман-играч, али је Е-Спорт одлично бранио вишак и на крају по свему виђеном заслужено освојио прво мјесто.

У мечу за треће мјесто екипа Холцтранспорт Калиновик/Невесиње је освојила утјешну награду од 1.000 КМ побједом против Сwорд Сецуиртy Угарак 5:3.

Награда за најбољег играча заслужено иде у руке Анела Радмиловића који је одиграо феноменалан турнир, док је најбољи голман Иван Трифковић.

Турнир фамилија и ове године је припао Бјелицама које су у финалу савладале Голијанине, док је треће мјесто освојила фамилија Шешлија побједом против Андрића.

ФИНАЛЕ

Е-СПОРТ 1 - ОПШТИНА ТРНОВО 2:0 (1:0)

Терен ОШ "Свети Сава", Трново

Гледалаца: 300

Судије: Славољуб Гогић и Мирослав Бјелица (Источно Сарајево)

Стријелци: 1:0 Брканић 17, 2:0 Радмиловић 33

Жути картони: Мршо (Е-Спорт), Елез, Јокић (Општина Трново)

Е-СПОРТ1: Марко Терзић, Муанис Дувњак, Едис Мршо, Анел Радмиловић, Никола Поповац, Ибрахим Хршумовић, Фарук Брканић, Дејан Дебелногић, Ђорђе Ћеха

ОПШТИНА ТРНОВО: Иван Трифковић, Слободан Елез, Драган Бјелица, Драган Иконић, Борислав Отовић, Огњен Ерић, Стефан Јокић, Владан Минић, Вучина Шћепановић

ЗА ТРЕЋЕ МЈЕСТО:

ХОЛЦТРАНСПОРТ КАЛИНОВИК/НЕВЕСИЊЕ - SWORD SECURITY УГАРАК 5:3 (1:2)

Терен ОШ "Свети Сава", Трново

Гледалаца: 300

Судије: Славољуб Гогић и Мирослав Бјелица (Источно Сарајево)

Стријелци: 1:0 Кожул 12, 1:1 Е. Салчин 17, 1:2 Хота 19, 2:2 Алексић 25, 3:2 Пудар 31, 4:2 Ковачевић 32, 5:2 Сладоје 34, 5:3 Мулаосмановић 36

Жути картони: Ћеранић, Сладоје (Холцтранспорт Калиновик/Невесиње)

ХОЛЦТРАНСПОРТ: Мирза Халиловић, Дејан Ковачевић, Марко Ћеранић, Павле Сладоје, Бранко Алексић, Далибор Пудар, Јосип Кожул

SWORD SECURITY УГАРА: Амер Шарић, Давор Марковић, Седин Мулаосмановић, Ведад Салчин, Бакир Хота, Ермин Салчин

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 59m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 27m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 39m
    0