Екипа ОШ „Свети Сава“ побједник Регионалног такмичења из познавања мина

24.11.2022. 17:11
0
ИЗВОР: katera.news

Екипа Основне школе „Свети Сава“ из Источног Новог Сарајева освојила је прво мјесто на Регионалном такмичењу из упозоравања на опасност од мина, које је данас одржано у Основној школи „Пале“ у Палама.

Друго мјесто је заузела екипа ОШ „Петар Петровић Његош“ из Источне Илиџе, док су трећепласирани били ученици ОШ „Свети Сава“ из Рогатице.

Слика

Фото: katera.news

На такмичењу је учествовало седам екипа, односно ученици из седам основних школа са подручја Сарајевско-романијске регије, а организатор такмичења је била Градска организација Црвеног крста Источно Сарајево.

Секретар ГОЦК Источно Сарајево Милан Симанић уручио је побједничким екипама пехаре и захвалнице, те изразио задовољство данашњим такмичењем, у којем су све екипе показале завидан ниво знања и креативности приликом рјешавања задатака.

Побједничка екипа ОШ „Свети Сава“ из Источног Новог Сарајева представљаће своју општину на предстојећем Републичком такмичењу из упозоравања на опасност од мина.

Слика

Фото: katera.news

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    22h 25m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    12h 45m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    23h 9m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    1h 58m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    1h 52m
    0