Ekipa OŠ „Sveti Sava“ pobjednik Regionalnog takmičenja iz poznavanja mina

24.11.2022. 17:11
0
IZVOR: katera.news

Ekipa Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva osvojila je prvo mjesto na Regionalnom takmičenju iz upozoravanja na opasnost od mina, koje je danas održano u Osnovnoj školi „Pale“ u Palama.

Drugo mjesto je zauzela ekipa OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Istočne Ilidže, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ „Sveti Sava“ iz Rogatice.

Slika

Foto: katera.news

Na takmičenju je učestvovalo sedam ekipa, odnosno učenici iz sedam osnovnih škola sa područja Sarajevsko-romanijske regije, a organizator takmičenja je bila Gradska organizacija Crvenog krsta Istočno Sarajevo.

Sekretar GOCK Istočno Sarajevo Milan Simanić uručio je pobjedničkim ekipama pehare i zahvalnice, te izrazio zadovoljstvo današnjim takmičenjem, u kojem su sve ekipe pokazale zavidan nivo znanja i kreativnosti prilikom rješavanja zadataka.

Pobjednička ekipa OŠ „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva predstavljaće svoju opštinu na predstojećem Republičkom takmičenju iz upozoravanja na opasnost od mina.

Slika

Foto: katera.news

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Učenici OŠ „Sveti Sava“ obilježili 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenici OŠ „Sveti Sava“ obilježili 170 godina od rođenja Mihajla Pupina
Najčitanije
  • Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
    23h 20m
    3
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    3h 56m
    4
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    3h 38m
    0
  • Naoružani napadači usred dana ubili misicu Ekvadora
    21h 6m
    0
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    18h 13m
    0