ЕП: Хрватска гостује на Вемблију, деби Македонаца

13.06.2021. 11:46
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Дерби отвара трећи дан Европског првенства. На лондонском Вемблију Енглеска дочекује вицешампиона свијета Хрватску (15 часова) у репризи полуфинала Свјетског првенства.

Репрезентације нису бриљирале током припрема. Енглези су славили минималним резултатом против Аустрије и Румуније, док су Хрвати ремизирали са Јерменијом 1:1, а изгубили од Белгије 1:0. Након Русије они су одиграли два меча у којима није било побједника, а велики притисак је на домаћима.

Вијести из хрватског табора наводе да је селектор Златко Далић спремио и два изненађења.

Након овог меч слиједи дуел Аустрија-Сјеверна Македонија (18 часова). Дебитанти на завршном турниру имају велики мотив да се прикажу у што бољем свјетлу док Аустријанци рачунају на сигурне бводове.

Холандија је фаворит групе али мора да буде опрезна против Украјине, која итекако зна да игра тврдо и на резултат. Биће ово први међусобни дуел а екипа селектора Франка Де Бура је уздрмана повредама у одбрани.

Што се тиче форме, Холанђани су добили три од посљедње четири меча, док је Украјина у серији од шест мечева без пораза, али је у чак четири ремизирала 1:1.

Коментари 0
Повезане вијести
Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало" Земљотрес у Хрватској: "Добро је задрмало"
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    21h 34m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    19h 3m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    13h 17m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    18h 21m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    9h 29m
    0