ЕП: Руси тестирају Белгијанце

12.06.2021. 11:26
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Европско првентво се наставља са три меча. Први ће на терен да изађу фудбалери Велса и Швајцарске. Овај меч се игра у Бакуу а Швајцарци су одиграли сјајан уводни меч, гдје су савладали Лихтенштајн са 7:0 и показали да су расположени.

На другој страни Велс је поражен од Француске док је ремизирао против Албаније. У овом тиму истичу да оно право тек слиједи и да итекако могу да буду незгодан ривал свима.

Други меч доноси скандинавски дерби. Данска и Финска ће у 18 часова да јуре прве бодове. Домаћин у Копенхагену јури три бода, а традиција и форма су на њиховој страни. Савладали су БиХ, ремизирали са Њемачком и пуни самопоздања чекају комшије.

Финска је на другој страни у серији лоших резултата доживјели су три пораза.

Данашњи програм затвориће Белгија и Русија (21 час), које су играле заједно у групи квалификација. Белгијанци су тријумфовали оба пута. У Санкт Петербургу са 4:1, а у Бриселу са 3:1. Белгијанци имају проблем у одбрани која је стара и немају довољан број штопера.

Коментари 0
Повезане вијести
Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    22h 14m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    22h 21m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 3m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 41m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    14h 13m
    0