Фамос и Сутјеска постигли по гол

16.02.2022. 19:57
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса и Сутјеске ремизирали су у трећој провјери ове зиме. 

На помоћном терену ФК Славија у Источном Сарајеву друголигаш из Војковића и прволигаш из Фоче одиграли су 1:1, а посебно утакмицом може бити задовољан Владимир Дрињак, тренер Фамоса, јер је његова екипа заиста добро изгледала и у до сада најјачој провјери ове зиме показала да се може носити и са екипама из вишег ранга.

Почело је одлично, већ у првих минута видјели смо по једну добру шансу. Прво је Фамос у прилици. Зоран Кокот није био себичан, а требао је, додао је лопту за Уроша Ковачевића који је утрчавао, али повратни пас Ковачевића Дарко Крнојелац хвата. Боље би било да је Кокот са врха казненог простора шутирао.

Узвратила је Сутјеска нападом по десној страни, преварен је био и Марко Терзић, али Марко Марковић испред гол линије отклања опасност.

Наставак првог полувремена доноси једну чврсту игру са обје стране, али више без правих прилика.

Само што је почело друго полувријеме Фамос долази до водства. Данел Блажић је изашао сам на Дарка Крнојелца и рутински га савладао за 1:0. Добре минуте на старту другог полувремена Фамос је знао да искористи и да створи још неколико шанси. Улазак Слободана Елеза, Елдара Башовића и Тихомира Лаловића промијенио је изглед Фамосове офанзиве и доста лакше се прелазило у нападачку трећину. Из једне брзе акције Фамос добија корнер. Кратко на њему комбинују Армин Шехић и Елдар Башовић, овај први шутира, а Крнојелац испод пречке вади тај шут и избија у корнер. Након корнера са друге стране Анес Демировић центрира, Данел Блажић са друге стране враћа лопту у средину главом, одбрана Сутјеске на кратко интервенише, али право на ногу Шехићу који шутира тик поред гола.

Петнаестак минута је требало да Сутјеска успостави поново контролу и преузме лопту, а након тога и сјајна шанса за Фочаке. Дејан Мојовић је у фантастичној шанси, али слабо шутира из изгледне позиције. Што није ураидо Дејан јесте Никола Мојовић у 75. минути утакмице. Марко Марковић прави пенал, а најбољи играч Прве лиге Републике Српске погађа гол за 1:1.

ФАМОС - СУТЈЕСКА 1:1 (0:0)
Помоћни терен ФК Славија
Гледалаца: 50
Судија: Марко Домазет (Источно Сарајево)
Стријелци: 1:0 Блажић 47, 1:1 Н. Мојовић 75п
Жути картони: Тешановић, Демировић, Лаловић, Ђ. Ковачевић (Фамос), Арбиња (Сутјеска)

ФАМОС: М.Терзић, Фргања, Шкрба, Марковић, Тешановић, Шехић, У.Ковачевић, Демировић, Мичић, Кокот, Блажић  Играли су још: Елез, Минић, Башовић, Лаловић, Видаковић, Ђорем, Анчић, Суџум, Ђ. Ковачевић, Драговић, Шупић

СУТЈЕСКА: Крнојелац, Милутиновић, Атељевић, Филиповић, О.Мојовић, Даниловић, Стајић Н.Мојовић, Окука, Рашевић, Радовић Играли су још: Бурило, Арбиња, Пљеваљчић, Ивановић, Секулић, Обреновић, Д. Мојовић

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    14h 51m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    14h 7m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    11h 23m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    9h 45m
    0
  • Данас Марковдан
    18h 33m
    0