„Фамос“ јачи за Пирта

22.02.2024. 15:32
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамосов универзалац Алонзо Пирт прикључио се напокон тренинзима екипе са великим закашњењем.

Јамајчанин рођен у САД-у био је код куће током зимске паузе, а због административних проблема није могао раније да се врати у Босну и Херцеговину, тако да је са готово мјесец дана закашњења приступио припремама своје екипе за наставак сезоне.

Сигурно да ће му бити потребно одређено вријеме да стигне своје саиграче и оно што су они урадили током зиме, али нема сумње да је његов повратак у тим врло битан за Фамос, поготово што је у првом дијелу јесени био понајбољи играч "Фамоса". Касније га је стигао умор, услиједиле су неке слабије партије, али и чињеница да му Дарко Војводић може повјерити више позиције у тиму говори колико је битан за Мотористе.

"Фамос" ће за крај припрема одиграти још једну припремну утакмицу, "мајсторицу" против "Романије". У до сада два одиграна меча ове зиме остварена је по једна побједа. Тачно вријеме и мјесто одигравања утакмице биће потврђено до викенда.

Коментари 0
Повезане вијести
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа
Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 28m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 27m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    9h 3m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 24m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    11h 7m
    9