„Фамос“ јачи за Пирта

22.02.2024. 15:32
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамосов универзалац Алонзо Пирт прикључио се напокон тренинзима екипе са великим закашњењем.

Јамајчанин рођен у САД-у био је код куће током зимске паузе, а због административних проблема није могао раније да се врати у Босну и Херцеговину, тако да је са готово мјесец дана закашњења приступио припремама своје екипе за наставак сезоне.

Сигурно да ће му бити потребно одређено вријеме да стигне своје саиграче и оно што су они урадили током зиме, али нема сумње да је његов повратак у тим врло битан за Фамос, поготово што је у првом дијелу јесени био понајбољи играч "Фамоса". Касније га је стигао умор, услиједиле су неке слабије партије, али и чињеница да му Дарко Војводић може повјерити више позиције у тиму говори колико је битан за Мотористе.

"Фамос" ће за крај припрема одиграти још једну припремну утакмицу, "мајсторицу" против "Романије". У до сада два одиграна меча ове зиме остварена је по једна побједа. Тачно вријеме и мјесто одигравања утакмице биће потврђено до викенда.

Коментари 0
Повезане вијести
Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи
У недјељу парастос за др Миодрага Лазића – четири године од смрти чувеног др Лазе У недјељу парастос за др Миодрага Лазића – четири године од смрти чувеног др Лазе
У акцији добровољног давања крви око 130 матураната У акцији добровољног давања крви око 130 матураната
Најчитаније
 • Тијела жене и дјетета пронађена у кориту ријеке Миљацке
  20h 46m
  0
 • Идентификовани жена и дијете пронађени у кориту Миљацке
  14h 24m
  0
 • Изгорио помоћни објекат у Булозима
  21h 0m
  0
 • Годишњица убиства српских дјечака у Хаџићима; Срђан (12) и Сташа (13) убијени док су се играли
  20h 51m
  2
 • Еколошка катастрофа у Крупачким стијенама: Спалионица гума “Грета“ поново горјела (ФОТО)
  9h 50m
  6