„Фамос“ јачи за Пирта

22.02.2024. 15:32
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамосов универзалац Алонзо Пирт прикључио се напокон тренинзима екипе са великим закашњењем.

Јамајчанин рођен у САД-у био је код куће током зимске паузе, а због административних проблема није могао раније да се врати у Босну и Херцеговину, тако да је са готово мјесец дана закашњења приступио припремама своје екипе за наставак сезоне.

Сигурно да ће му бити потребно одређено вријеме да стигне своје саиграче и оно што су они урадили током зиме, али нема сумње да је његов повратак у тим врло битан за Фамос, поготово што је у првом дијелу јесени био понајбољи играч "Фамоса". Касније га је стигао умор, услиједиле су неке слабије партије, али и чињеница да му Дарко Војводић може повјерити више позиције у тиму говори колико је битан за Мотористе.

"Фамос" ће за крај припрема одиграти још једну припремну утакмицу, "мајсторицу" против "Романије". У до сада два одиграна меча ове зиме остварена је по једна побједа. Тачно вријеме и мјесто одигравања утакмице биће потврђено до викенда.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    11h 37m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 33m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    10h 37m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    7h 30m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    9h 27m
    0