„Фамос“ на гостовању у Градишци

07.10.2022. 13:01
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића ће у 12. колу м:тел Прве лиге Републике Српске у фудбалу гостовати код Козаре у Градишци.

Дуел комшија на табели, 10. Фамоса и 11. Козаре донијеће сигурно велику борбу на терену у ком и нијансе могу одлучити. Фамос у меч улази након ремија у сриједу против Омарске (1:1), што и није резултат који их је задовољио, док је Козара поражена у Фочи 3:2 са три гола из пенала.

- Иза нас је утакмица против Омарске у којој нисмо можда остварили свој циљ, од три бода, али смо ипак изашли непоражени. Имамо иза себе један добар период сезоне и негдје смо са планираним бодовима пред почетак сезоне. Имамо још шест утакмица до краја полусезоне и сигурно прилику да подебљамо бодовни салдо рекао је Минић.

Након црвеног картона зарађеног против Слободе из Новог Града, везни играч Владан Минић се враћа у састав против „Козаре“. 

- Неће сигурно бити лако. Чека нас квалитетан противник који и не биљежи резултате у складу са квалитетом екипе. Посебно морамо бити опрезни. Терен је већи него наш, тако да ћемо се и на то морати брзо прилагодити. Биће велика борба на средини терена и то би могла и бити превага. Имамо те картониране играче, али вјерујем и спремне замјене да одиграмо једну добру утакмицу у Градишци – рекао је он.

Утакмица КозараФамос игра се у суботу од 15.00 часова на стадиону Велимир Сомболац. Меч суди Дејан Лазић из Модриче.

Коментари 0
Повезане вијести
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 6m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 41m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 40m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 7m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 59m
    0