Фамос почиње са утакмицама

09.02.2021. 21:20
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића двије седмице се налазе у тренажном процесу у склопу припрема за други дио сезоне у Другој лиги Републике Српске група "исток".

Мотористи ће послије двије седмице сувих тренинга и трке почети и са одигравањем пријатељских утакмица, а први противник ће бити Фамос из Храснице.

- Задовољан сам како момци раде. Са њима није никада био проблем тренирати, па тако ни сада. Све обавезе извршавају на најбољи начин. Од сутра крећемо са одигравањем утакмица и сигурно да им је то драже него оно што смо до сада радили. Играмо сутра са Фамосом, за викенд против Славије, послије тога је планирана и утакмица са Сутјеском из Фоче. Што се тиче играчког кадра сви играчи су здрави то је најбитније, новајлије су се добро уклопиле. Можда буде још неки долазак до почетка полусезоне, али углавном то је то, рекао нам је Владимир Дрињак, тренер Фамоса.

Утакмица два Фамоса игра се сутра од 18 часова на Илиџи.

Коментари 0
Повезане вијести
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    17h 14m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    18h 25m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    19h 51m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    19h 56m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    19h 24m
    0