Фамос представио још једно појачање из Славије

22.07.2022. 21:01
0
ИЗВОР: sportdc.net

Доскорашњи нападач Славије, Дејан Бјелош, нови је играч Фамоса из Војковића.

Он се вечерас прикључио тренинзима Фамоса и одмах је представљен од стране клуба из Војковића као ново појачање за Прву лигу Републике Српске.

Бјелош је дијете Славије, прошао је комплетан омладински погон, играо Премијер лигу БИХ и био један од најбољих фудбалера Славије, а онда је прешао у сениорски тим, те је одиграо 46 утакмица у Првој лиги Републике Српске и постигао 10 голова.

Овог љета добио је чисте папире за одлазак из Славије, а сада се прикључио Фамосу и пети је играч из Славије који је дошао у Фамос овог љета након Игора Рончевића, Младена Перовића, Стефана Ристивојевића и Миљана Мочевића.

Подсјећамо, Фамос су до сада још појачали и Вања Војиновић, Димитрије Јоловић, Аднан Вранешић, а близу останка су и Бразилци Патрисио да Соуза и Виктор да Силва.

Коментари 0
Повезане вијести
Свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима Свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима
У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО) У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО)
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 29m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 28m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 4m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 25m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 8m
    9