Филм "Лихвар" у Источном Новом Сарајеву отвара други дио фестивала

30.11.2021. 08:56
0
ИЗВОР: Срна

Караван 15. међународног филмског фестивала "Први кадар", након дводневног боравка у Зворнику, јубиларно филмско путешествије наставља у Источном Сарајеву, гдје ће сутра у Културном центру Источно Ново Сарајево бити одржана пројекција српског филма "Лихвар", редитеља Немање Ћеранића.

Церемонија свечаног отварања другог дијела ове јединствене филмске манифестације у Републици Српској планирана је за 19.00 часова.

Претходно, у 18.30 часова биће организована конференција за новинаре на којој ће говорити директор Фестивала Витомир Митрић, умјетнички директор и селектор "Првог кадра" Александра Митрић-Штифанић, као и Златан Видовић и Јово Максић - специјални гости Фестивала и глумци у филму "Лихвар".

Уручење награда и затварање 15. "Првог кадра" предвиђени су за четвртак, 2. децембар, у Културном центру Источно Ново Сарајево, са почетком 19.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града
Дочекана православна Нова година уз хитове Дејана Матића Дочекана православна Нова година уз хитове Дејана Матића
Дочек православне Нове године вечерас уз Дејана Матића у Источном Новом Сарајеву Дочек православне Нове године вечерас уз Дејана Матића у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Детаљи убиства у Рогатици: Ловац из нехата убио другог ловца
  5h 40m
  0
 • Због пса репетирао пиштољ према породици
  11h 39m
  6
 • Ухапшен због убиства у општини Рогатица
  7h 16m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  17h 13m
  1
 • Шмит: Нећу повући Инцков закон, на Додика више не треба рачунати
  6h 55m
  9