Филмске пројекције на отвореном у Сокоцу

24.07.2020. 09:25
0
ИЗВОР: Катера

Дводневни биоскоп на отвореном, који се организује у оквиру пројекта „Информиши се, уреди, приреди: Соколац филм фестивал“, почеће вечерас у дворишту Средњошколског центра „Василије Острошки“, речено је у Омладинској банци општине Соколац. 

У реализацију пројекта укључени су млади људи који ће, кроз волонтерски рад, становницима ове локалне заједнице омогућити гледање филмских пројекција.

- Претходних неколико дана радили смо на уређењу школског дворишта гдје смо, између осталог, поставили и клупе које су намијењене публици током филмских пројекција и оне ће по окончању нашег пројекта остати на располагању становницима Сокоца. Пројекција филмова трајаће двије вечери, 24. и 25. јула, програм ће почињати у 21 час и планирано је приказивање четири филма - рекла је координатор пројекта Ања Крсмановић.

Слика

Крсмановићева додаје да ће, због тренутне епидемиолошке ситуације, пројекцијама моћи да присуствује највише 50 гледалаца, те да карата нема у слободној продаји.

- Нажалост, нисмо у прилици да позовемо све суграђане да нам се придруже на платоу код школе током приказивања филмова. Карте које смо имали на располагању одлучили смо поклонити људима који су, својим гласовима, омогућили реализацију пројекта  и на тај начин захвалити им се на подршци коју су нам пружили од самог почетка - казала је Крсмановићева.

 

Пројекат „Информиши се, уреди, приреди: Соколац филм фестивал“ подржан је од стране Фондације „Мозаик“, Владе Швајцарске, Амбасаде Краљевине Шведске у БиХ, Општине Соколац и Средњошколског центра „Василије Острошки“.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан Форум за безбједност општине Соколац Одржан Форум за безбједност општине Соколац
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    21h 26m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    19h 28m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    18h 21m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    18h 26m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    17h 29m
    1