Фудбалера Фиорентине покушали да "гепекују" у Београду

20.11.2019. 11:17
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Вијест да је млади фудбалер преживио праву драму ноћас на Новом Београду пошто су двојица мушкараца покушала да га стрпају у гепек, обишла је Србију.

Сви су се питали о коме се ради, али како је потврђено за порталу "Телеграфу", ријеч је о младом репрезентативцу Србије Алекси Терзићу, члану Фиорентине.

Терзић је био са младом репрезентацијом Србије (У21) у Нишу на мечу квалификација са Русијом 0:2, а послије меча се вратио у Београд гдје су играчи имали слободно. Није познато шта је радио на Новом Београду у 3 сата послије поноћи када се десио инцидент.

Према информацијама, прво је у саобраћају дошло до свађе, а затим и до удеса када је ауди ударио у БМW фудбалера, у ком је он био сам. Када је младић изашао из аутомобила, они су покушали да га убаце у гепек, међутим, успио је да их савлада и да им побјегне.

Двојица младића су након тога узели његов ауто и побјегли ка насељу Калуђерица, гдје су касније и ухапшени, након што је Алекса Терзић пријавио случај полицији.

Терзић је иначе поникао у Црвеној звезди, прошао је све млађе категорије, послије се калио у Графичару, а 2019. је отишао љетос у Фиорентину за 1,5 милиона евра. Талентовани лијеви бек био је уз Дејана Јовељића и браћу Илић предводник сјајног тима омладинаца Црвене звезде.

Причало се да ће одласком Милана Родића добити минутажу, али послије дешавања у зимском прелазном року и велике конкуренције прекомандован је у Графичар. У досадашњој каријери Терзић је одиграо свега шест првенствених утакмица за Црвену звезду.

Занимљиво је то да је Терзић својевремено имао понуду Јувентуса. Међутим, остао је на Маракани.

-Већ сам имао понуду да пређем у млађе категорије Јувентуса, али желео сам да правилно прођем развојни период у својој земљи и у клубу који волим. Не бих себи опростио да не остварим сан да дебитујем за Звезду. У будућности планирам прво да заиграм за први тим, да оставим траг у клубу и тек када то испуним бићу спреман да се окушам у иностранству. Сматрам да би мом стилу игре највише одговарала шпанска лига. Такође, волим и италијански стил фудбала- рекао је Терзић својевремено.

Коментари 0
Повезане вијести
Бањалучанин који је спасао дјецу у Њемачкој: Ништа није указивало на зло! (ВИДЕО) Бањалучанин који је спасао дјецу у Њемачкој: Ништа није указивало на зло! (ВИДЕО)
Осумњичени за покушај отмице Стевановића спроведени у тужилаштво Осумњичени за покушај отмице Стевановића спроведени у тужилаштво
Ево ко је био мета отмичара у Бијељини Ево ко је био мета отмичара у Бијељини
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    12h 45m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    21h 37m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    15h 28m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    19h 13m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    10h 20m
    4