Фудбалери Славије поражени у другом пријатељском мечу

12.02.2022. 20:00
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Славије поражени су у другом пријатељском мечу ове зиме од Романије са Пала са 2:0.

Јесте Славија преузела посјед лопте од самог старта, али у 18. и 22. минуту два пута бјежи некадашњи омладинац Славије Богдан Симанић, и два пута погађа. Између та два гола, имао је и Немања Лукић шансу, сјајним шутем је погодио пречку, а послије тога и Страхиња Горанчић, но истакао се парадом Игор Рончевић.

Славија у првом полувремену има тек покушај из слободног ударца Николе Бјелоше након којег се тресла пречка, премало за стартере Соколова. Пробао је Бојан Регоје и са једном новом формацијом гдје су Поповић, Муминовић и Беширевић чинили тројац у одбрани, а Мандић и Бојанић били високо постављени бекови са доста убацивања према напријед, но одбрана Романије је била на висини задатка.

У другом полувремену Романија је падала снагом, почели су припреме прије седам дана тек, а Бојан Регоје је почео и да мијења састав, те Соколови праве и доста прилика, али нису успјели савладати Немању Јокића, тако да је остало Славија - Романија 0:2.

СЛАВИЈА - РОМАНИЈА 0:2 (Симанић 18,22)

СЛАВИЈА: Рончевић, Беширевић, Поповић, Бојанић, Мандић, Муминовић, Бабан, Бабић Н.Бјелош, Ајкунић, Мишовић Играли су још: Неџибовић, Вучинић, Д. Бјелош, Дабић, Томић, Митрић, Ђерић, Пушара, Перовић, Асентић

РОМАНИЈА: Јокић, Баричанин, Пандуревић, Кошарац, Лукић, Терзић, Ћосовић, Симанић, Тробок, Јошовић, Горанчић Играли су још: Игњић, Божић.

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
На ширем подручју Романије забијелио снијег На ширем подручју Романије забијелио снијег
Тамара Тошић најмлађи пењач на ферати Соколов пут Тамара Тошић најмлађи пењач на ферати Соколов пут
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    15h 4m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 39m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    13h 26m
    0
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    2h 7m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 37m
    0