Гаговић првачићима уручио по 500 КМ и поклон пакет "Јежурко"

01.09.2023. 14:59
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Трново Драгомир Гаговић je, поводом почетка нове школске године, уручио првачићима по 500 КМ и поклон пакет "Јежурко".

Ове школске године уписано је шест првачића, пет у Основну школу „Свети Сава“ у Трнову и једно у подручној школи у Кијеву.

Гаговић је првачићима упутио искрене честитке са жељом да у новој школској 2023/24. години остваре добре резултате заједно са својим учитељима и родитељима.

- Локална заједница се потрудила да обезбиједи добре школске услове, гријање, фискулктурну салу, док је вањско игралиште у припреми за реализацију у наредном периоду, навео су из ове општине. 

Честиткама су се придружили и представници града Источно Сарајево који су у име градоначелника уручили поклоне првачићима.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичен за лажно пријављивање кривичног дјела у Трнову Осумњичен за лажно пријављивање кривичног дјела у Трнову
У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО) У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО)
Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини? Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
Најчитаније
 • Косовски новомученик отац Харитон
  15h 56m
  1
 • Преминуо млади голман репрезентације Црне Горе
  12h 3m
  0
 • Одржан Сабор изворног пјевања
  5h 42m
  0
 • Служен парастос за погинуле борце из Касиндола (ФОТО)
  13h 46m
  2
 • Шеховац: Хелез својим изјавама жели добити више гласова на локалним изборима
  11h 51m
  16