„GoPro Hero“ 10 снима оно што друге камере не могу, пронађите је у м:тел-у

08.11.2022. 15:07
0
ИЗВОР: katera.news

GoPro HERO 10 Black је врхунска камера за праве авантуре, које ћете гледањем, поново доживјети. Камеру потражите у м:тел понуди уређаја и искористите могућност куповине на 12 мјесечних рата без камата. Уз пакет интегрисаних услуга ТВ+НЕТ+ТЕЛ: М+ мјесечна рата за Go Pro Hero 10 износи 67 КМ.

GoPro камера је постала синоним за снимање у покрету, снимање адреналинских спортова и авантура, а верзија GoPro HERO 10 Black је поставила нове стандарде за снимање динамичних сцена и донијела значајна побољшања у готово сваком аспекту.

Захваљујући револуционарним ГП2 процесору, употребљивост је подједнако добра као и функционалност. Нова камера је истински ужитак за коришћење, захваљујући интерфејсу који брже реагује.

GoPro Hero 10 Black може да снима пуне фотографије од 23 мегапиксела, а резултати су импресивни. У току дана и дневне свјетлости камера снима свијетле и детаљне снимке са добрим динамичким опсегом и одличним контрастом, а успорени видео снимци од 240 кадрова у секунди при 2,7 К су такође запањујући.

Једна од најбољих акционих камера пружиће вам потпуну брзину и врхунску лакоћу снимања. Са овом камером снимићете невјероватне 5,3 К видео садржаје док ће вам Hypersmooth 4.0 опција обезбиједити изузетно стабилан снимак и током трчања или вожње.

Све ово као и одлична погодност куповине на рате у м:тел понуди уређаја додатна су мотивација да размислите о новој GoPro Hero 10 Black камери и вашим новим адреналинским изазовима!

Коментари 0
Повезане вијести
iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди
Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених
Зима уз ТВ и сјајне поклоне Зима уз ТВ и сјајне поклоне
Најчитаније
 • Кафане моје младости – Кафе „Багрем“ и бар „Код Мише Ћеле“
  18h 52m
  5
 • Рогатичанин ухапшен због наношења тешких тјелесних повреда
  3h 36m
  0
 • У Турској три града сравњена са земљом (ВИДЕО)
  4h 54m
  0
 • Огласили се из Електропреноса БиХ: Дјелимични распад електро-енергетског система, узрок се утврђује
  2h 5m
  2
 • Сутра о даљем лијечењу Милоша Божовића
  18h 21m
  0