„GoPro Hero“ 10 снима оно што друге камере не могу, пронађите је у м:тел-у

08.11.2022. 15:07
0
ИЗВОР: katera.news

GoPro HERO 10 Black је врхунска камера за праве авантуре, које ћете гледањем, поново доживјети. Камеру потражите у м:тел понуди уређаја и искористите могућност куповине на 12 мјесечних рата без камата. Уз пакет интегрисаних услуга ТВ+НЕТ+ТЕЛ: М+ мјесечна рата за Go Pro Hero 10 износи 67 КМ.

GoPro камера је постала синоним за снимање у покрету, снимање адреналинских спортова и авантура, а верзија GoPro HERO 10 Black је поставила нове стандарде за снимање динамичних сцена и донијела значајна побољшања у готово сваком аспекту.

Захваљујући револуционарним ГП2 процесору, употребљивост је подједнако добра као и функционалност. Нова камера је истински ужитак за коришћење, захваљујући интерфејсу који брже реагује.

GoPro Hero 10 Black може да снима пуне фотографије од 23 мегапиксела, а резултати су импресивни. У току дана и дневне свјетлости камера снима свијетле и детаљне снимке са добрим динамичким опсегом и одличним контрастом, а успорени видео снимци од 240 кадрова у секунди при 2,7 К су такође запањујући.

Једна од најбољих акционих камера пружиће вам потпуну брзину и врхунску лакоћу снимања. Са овом камером снимићете невјероватне 5,3 К видео садржаје док ће вам Hypersmooth 4.0 опција обезбиједити изузетно стабилан снимак и током трчања или вожње.

Све ово као и одлична погодност куповине на рате у м:тел понуди уређаја додатна су мотивација да размислите о новој GoPro Hero 10 Black камери и вашим новим адреналинским изазовима!

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    19h 36m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    17h 11m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    22h 19m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    3h 10m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    1h 37m
    0