Горива има довољно и за повећану потражњу

04.03.2022. 09:51
0
ИЗВОР: Срна

Горива у Србији има довољно, залихе су обезбијеђене и биће га довољно и у условима повећане потражње, саопштила је компанија Нафтна индустрија Србије /НИС/.

Из НИС-а су навели да је снабдјевености њиховог ланца бензинских станица редовна и да Рафинерија нафте Панчево ради у нормалном режиму рада, а на тржиште се испоручују сви неопходни нафтни деривати без икаквог застоја.

- На бензинским станицама НИС-а, које чине највећу малопродајну мрежу у Србији, не постоје ограничења када је реч о куповини горива. Штавише, НИС је обезбедио довољне залихе нафтних деривата како би домаће тржиште било редовно снабдевено чак и у условима повећане потражње - наводи се у саопштењу.

НИС истиче да ће и у наредном периоду фокус ове компаније бити на редовним испорукама свих врста горива и на стабилности тржишта у Србији.

Србијом су синоћ почели да круже лажни наводи на друштвеним мрежама о несташици горива.

Из Владе Србије нагласили су да свега има довољно.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    14h 16m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    13h 32m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 48m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    9h 10m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 58m
    0