Град и јутрос богатији за дјечака и дјевојчицу

09.08.2019. 08:21
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљен је 41 пацијент.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала интервенцију када се у улици Карађорђева 11 запалио отирач испред једних улазних врата, те се стубиште напунило димом. Интервенција је трајала од 4:40 до 5:30 часова.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ услови за вожњу су повољни, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина могући су одрони.
Из Ауто-мото савеза Српске савјетују возачима опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу. 

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано и спарно вријеме, уз малу облачност и највишу дневну температуру до 33, на југу и до 36 степени Целзијусових.
Јутро је у Херцеговини ведро и сунчано, а у осталим крајевима умјерено и претежно облачно, понегдје око ријека и котлинама са сумаглицом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Током дана разведравање, у другом дијелу дана ће бити сунчано са мало облака. 

Дуваће слаб источни и сјевероисточни вјетар, а у Херцеговини слаб до умјерен југозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода. 

Коментари 0
Повезане вијести
"Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра "Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра
Сутра облачно уз локалне пљускове Сутра облачно уз локалне пљускове
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Најчитаније
  • Слани мафини
    8h 22m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    10h 17m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    8h 11m
    0
  • Оштар одговор Мајдова надлежнима након суспензије: Цитирао Ђоковића, поменуо двојицу судија
    21h 20m
    3
  • Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници
    9h 30m
    0