Гранична полиција заплијенила више од 80 стабљика индијске конопље код Чапљине

16.07.2021. 19:02
0
ИЗВОР: СРНА

Припадници Граничне полиције БиХ, на подручју мјеста Драчево, општина Чапљина, одузели су више од 80 стабљика индијске конопље, а ухапшене су двије особе.

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да су припадници Централне истражне канцеларије те полицијске агенције, на подручју Драчева, у оперативној акцији “Жетва” открили засад индијске конопље, а након претреса пронађено је и одузето више од 80 стабљика те биљке.

Због почињења кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, у овој јучерашњој акцији слободе су лишене два лица, држављани БиХ, наводи се у саопштењу.

Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић рекао је да се ова агенција за провођење закона у континуитету бори против сваког облика прекограничног криминалитета и похвалио активности припадника Централне истражне канцеларије.

– Овим путем похвалио бих и Централну истражну канцеларију, а посебно Одсјек за прикривене операције и Одсјек за истраге, који редовним оперативним акцијама биљеже изузетно добре резултате те у континуитету настављају с наведеним активностима, као и свим осталим активностима у борби против сваког облика криминалитета – рекао је Галић.

Рад на предмету се наставља, а извјештај о почињеном кривичном дјелу, биће достављен надлежном тужилаштву редовном процедуром, истиче се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    8h 11m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    7h 6m
    3
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    11h 28m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    1h 54m
    0
  • Прије 25 година НАТО убио 60 путника „Ниш експреса“
    10h 29m
    1