Грујичић: Обавјештајне службе да кажу ако је Kовид-19 дјело људских руку

29.04.2020. 13:58
0
ИЗВОР: СРНА

Директор београдског Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић рекла је да је за њу потпуно прихватљива изјава француског нобеловца Лика Монтањеа да је вирус корона дјело људских руку, те позвала обавјештајне службе у свијету да кажу истину.

- Молим обавјештајне службе цијелог свијета, а знамо које су најбоље – Мосад, руска, америчка, оне које су заиста патриотски оријентисане, да изађу и кажу каква су њихова сазнања - рекла је Грујичићева за ТВ Прва.

Она је навела да је потребно да сви знају ко је тај који прича о “златној милијарди” (да би толико људи требало да живи на планети Земљи), те оцијенила да је за њу несхватљива и апсолутно неприхватљива сама чињеница да неко може да размишља да уништи шест милијарди људи.

Грујичићева је додала да за њу, као клиничара, Ковид-19 изгледа као неприродан, јер није природно да се тако лако преноси.

- Мени је потпуно прихватљиво то што је изјавио француски нобеловац, јер људи кад се играју Бога, обично добију по носу. Неко је то урадио, можда и смишљено. Не желим да будем теоретичар завјере, али дефинитивно ово не може бити природна ствар - истакла је она.

Говорећи о појединим наводима у медијима да је милијардер Бил Гејтс створио овај вирус како би убио милионе људи, Грујичићева је истакла да је убијеђена да обавјештајне службе знају о чему је ријеч.

- Да ли је Бил Гејтс кривац за вирус корона, ја сам убјеђена да то знају обавјештајне службе. Ништа у свијету данас не можете да урадите, а да се то не зна. Питање је само да ли неко из тих обавјештајних служби хоће то да саопшти - оцијенила је Грујичићева.

Она је истакла да се мора наћи начин да богати помогну сиромашнима.

- То нас разликује од животиња. Морамо бити хумани, помагати једни другима. Нико не зна да ли се у неком сиромашном на улици крије неки геније који ће сутра измислити лијек за рак - навела је Грујичићева.

Она је истакла да човјечанство мора да нађе начина да се избори да се све оно што му наука пружи користи заиста у хуманитарне сврхе.

Коментари 0
Повезане вијести
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Зељковић и остали крајем маја опет у судници Зељковић и остали крајем маја опет у судници
Корона вирус потврђен код још девет особа у Српској Корона вирус потврђен код још девет особа у Српској
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    16h 14m
    6
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    18h 3m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    12h 32m
    16
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    12h 19m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    15h 41m
    2