Хан Пијесак: До четвртка пријаве за бесплатне сјеменске пакете

31.03.2020. 12:20
0
ИЗВОР: Срна

Општина Хан Пијесак врши бесплатну подјелу сјеменских пакета за мала пољопривредна газдинства, а предност у додјели имаће социјалне категорије као што су вишечлане породице, самохрани родитељи и лица која су стицајем околности изгубила посао, објављено је на сајту ове општине.

Позив се односи и на материјално необезбијеђена домаћинства која немају редовна примања, примаоце социјалне помоћи и остале рањиве категорије које имају на располагању пола дунума земљишта за садњу.

- Позивамо све заинтересоване, који спадају у наведене категорије, да се што хитније, најкасније до четвртка, 2. априла, пријаве у општину Хан Пијесак, самосталном стручном сараднику за пољопривреду, на број телефона 057/557-108 - наведено је на сајту општине.

У складу са закључком републичког Штаба за ванредне ситуације, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске реализује ванредну мјеру подршке пољопривредној производњи путем подјеле сјеменских пакета за потребе малих пољопривредних газдинстава.

Коментари 0
Повезане вијести
Куповина стана у Српској немогућа мисија, а ни опремање није јефтино Куповина стана у Српској немогућа мисија, а ни опремање није јефтино
Исплата социјалних давања за јун Исплата социјалних давања за јун
Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре
Најчитаније
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  19h 0m
  4
 • Традиционално дружење Илиџанаца (ФОТО)
  18h 50m
  2
 • Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре
  19h 5m
  0
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  23h 3m
  5
 • Обратио се сину: Ђоковић одржао један од најемотивнијих говора на Вимблдону икада
  14h 42m
  0