Han Pijesak: Do četvrtka prijave za besplatne sjemenske pakete

31.03.2020. 12:20
0
IZVOR: Srna

Opština Han Pijesak vrši besplatnu podjelu sjemenskih paketa za mala poljoprivredna gazdinstva, a prednost u dodjeli imaće socijalne kategorije kao što su višečlane porodice, samohrani roditelji i lica koja su sticajem okolnosti izgubila posao, objavljeno je na sajtu ove opštine.

Poziv se odnosi i na materijalno neobezbijeđena domaćinstva koja nemaju redovna primanja, primaoce socijalne pomoći i ostale ranjive kategorije koje imaju na raspolaganju pola dunuma zemljišta za sadnju.

- Pozivamo sve zainteresovane, koji spadaju u navedene kategorije, da se što hitnije, najkasnije do četvrtka, 2. aprila, prijave u opštinu Han Pijesak, samostalnom stručnom saradniku za poljoprivredu, na broj telefona 057/557-108 - navedeno je na sajtu opštine.

U skladu sa zaključkom republičkog Štaba za vanredne situacije, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske realizuje vanrednu mjeru podrške poljoprivrednoj proizvodnji putem podjele sjemenskih paketa za potrebe malih poljoprivrednih gazdinstava.

Komentari 0
Povezane vijesti
Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu
Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM
Srpska za godinu dana "izgubila" više manjih opština Srpska za godinu dana "izgubila" više manjih opština
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    16h 13m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    17h 28m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    23h 19m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    21h 46m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    23h 38m
    0