Хеликоптерски сервис демантовао да је возио Цецу

20.06.2021. 17:21
0
ИЗВОР: СРНА

Хеликоптерски сервис Републике Српске демантовао је данас "нетачну и малициозну информацију коју су објавили поједини медији а у којој се наводи да је Светлана Ражнатовић из Београда за Бањалуку превезена хеликоптером у власништву Хеликоптерског сервиса Српске".

У саопштењу се наводи да хеликоптери из флоте Хеликоптерског сервиса Српске јуче нису имали најављен, нити извршен ниједан лет у било које сврхе а нарочито не за потребе транспорта Светлане Ражнатовић.

-Једини лет изведен јуче, био је лет приватним хеликоптером компаније 'Balkan Helicopters', која је регистрована у Републици Србији као Хели такси - Чартер флајтс компанија, и Светлана Ражнатовић је превезена хеликоптером наведене компаније типа Р 66 регистарске ознаке YU HMS којим је управљао пилот Александар Савић- наглашава се у саопштењу.

Из Хеликоптерског сервиса истичу да је ријеч о приватном међународном лету који се може извршити само уз одговарајућу најаву, тако да је објављена информација да је лет извршен хеликоптером Хеликоптерског сервиса Српске је у потпуности нетачна и малициозна.

-Ово је, нажалост, нечастан покушај појединих медија да баце сјену на рад Хеликоптерског сервиса Српске, чији су припадници 17. и 18. јуна, учествовали у операцијама гашења пожара у Требињу, извршавајући задатке за потребе грађана Републике Српске, због чега Хеликоптерски сервис првенствено постоји. Није јасно, међутим, због чега се овако једноставно провјерљиве информације пласирају у јавност без претходног тачног увида у стварне чињенице- наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Транспортован пацијент из Болнице "Србија" у УКЦ у Бањалуци Транспортован пацијент из Болнице "Србија" у УКЦ у Бањалуци
Успјешно транспортована два пацијента, један у Београд, други на УКЦ Успјешно транспортована два пацијента, један у Београд, други на УКЦ
Извршен веома захтјеван и компликован транспорт новорођенчета из Сарајева у Београд (ФОТО) Извршен веома захтјеван и компликован транспорт новорођенчета из Сарајева у Београд (ФОТО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 31m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 46m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 4m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 56m
    0