Херцег Нови: Град поклонио 26 љетовања за 100 гостију из земаља региона

08.06.2020. 18:27
0
ИЗВОР: Srna

Кампања "Херцег Нови те зове" обрадовала је 26 породица из региона које ће бесплатно љетовати у Херцег Новом пет дана.

У првом кругу наградне игре подијељена су љетовања која ће искористити више од 100 гостију из Србије, БиХ, Македоније и Црне Горе, саопштила је општина Херцег Нови.

У саопштењу се наводи да ће добитници награда боравити у хотелима и апартманима врхунског квалитета.

-Поносан сам на чињеницу да постоји огроман број оних који воле Херцег Нови, доживљавају га као свој други дом и једва чекају да се сретнемо на јадранској обали- истакао је предсједник ове општине Стеван Катић и поручио да госте очекују добри домаћини и пријатељи.

У првом кругу кампања је стигла до више од милион и по људи, око пола милиона их је посјетило званични сајт, а више од 30.000 људи из 80 држава пријавило се са жељом да љетује у Херцег Новом. Највеће интересовање забиљежено је у региону, на који је кампања и била усмјерена, па је 65 одсто пријављених из Србије, а 15 одсто из БиХ, наводи се у саопштењу.

Имајући све то у виду, Херцег Нови је одлучио да настави акцију даривања и организује још једну додјелу награда 15. јуна, у сарадњи са бројним хотелијерима и издаваоцима приватног смјештаја који су се укључили.

Шансу да 15. јуна освоје бесплатан смјештај у Новом имаће сви који се пријаве на сајт www.hercegnovitezove.com, као и они који су се до сада пријавили, а нису награђени у првом кругу.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 22 одсто Нијемаца не може да приушти седмодневни одмор Више од 22 одсто Нијемаца не може да приушти седмодневни одмор
Мамић испричао шта је поклонио предсједнику Суда БиХ и зашто Мамић испричао шта је поклонио предсједнику Суда БиХ и зашто
Шта треба да садржи путна апотека Шта треба да садржи путна апотека
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 2m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 8m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 35m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 17m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 27m
    0